Braškiniai grietinėlės ledai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Braškiniai grietinėlės ledai
Braškiniai grietinėlės ledai
Braškiniai grietinėlės ledai
Braškiniai grietinėlės ledai
Braškiniai grietinėlės ledai
Autorius apie receptą: Karštą vasaros dieną taip smagu pasmaližiauti naminiais gardžiais ledais. Karštą vasaros dieną taip smagu pasmaližiauti naminiais gardžiais ledais. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų braškių
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
3 šaukštai cukraus (apytikriai)
2 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Braškės nuplauname, nuimame lapelius ir perpjauname per pusę. Dedame į kepimo indą, apibarstome cukrumi ir kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
2.
Braškes atvėsiname ir sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Dedame į šaldytuvą.
3.
Grietinėlę išplakame su cukraus pudra.
4.
Plaktą grietinėlę atsargiai permaišome su braškėmis. Būsimus ledus dedame į indą. Uždengiame plėvelę ir pastatome į šaldymo kamerą kelioms valandoms.
5.
Ledus dedame į indelius ir mėgaujamės.
Patarimai:
Cukraus kiekis priklauso nuo braškių saldumo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital