Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
325 gramai | falafelių (naudojau „Naturli“) | |
3 šaukštai | augalinio sviesto (naudojau „Naturli VEGAN BLOCK“) | |
Daržovėms: | ||
1 vienetas | sviestinio moliūgo (nedidelio) | |
3 šaukštai | augalinio sviesto („Naturli VEGAN BLOCK“) | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
0.5 šaukštelio | česnako granulės | |
0.5 šaukštelio | prieskoninių žolelių | |
Garnyrui: | ||
95 gramai | bolivinių balandų (nevirtų) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Salotoms: | ||
100 gramų | gražgarsčių | |
1 sauja | džiovintų spanguolių | |
1 sauja | graikinių riešutų | |
1 sauja | moliūgų sėklų (kepintų) | |
Padažui: | ||
62 mililitrai | alyvuogių aliejaus | |
0.5 vieneto | citrinų (sulčių) | |
2 šaukštai | balzaminio acto | |
1 skiltelė | česnako (tarkuotos) | |
1 šaukštas | klevų sirupo | |
1 šaukštelis | garstyčių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų |