Blynų tešloje kepti obuoliai - minkšti ir purūs!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Blynų tešloje kepti obuoliai - minkšti ir purūs!
Autorius apie receptą: Šie blynelių tešloje kepti obuoliai pavyko minkštučiai ir purūs. Ypač skanu su klevų sirupu. Šie blynelių tešloje kepti obuoliai pavyko minkštučiai ir purūs. Ypač skanu su klevų sirupu. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai obuolių (vidutinio dydžio, kietų)
1 stiklinė miltų
200 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių, baltymus išplakti iki standumo.
2.
Atskirame inde trynius sumaišyti su pienu, miltais, aliejumi, cukrumi ir druska. Gautą masę įmaišyti į baltymus.
3.
Obuolius nulupti, supjaustyti griežinėliais ir išimti sėklas.
4.
Obuolių griežinėlius mirkyti tešloje ir kepti keptuvėje ant įkaitinto aliejauus Kepti ant vidutinės ugnies, gražiai apkepant iš abiejų pusių, kol apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital