Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
180 gramų | kvietinių miltų | |
2 vienetai | kiaušinių (kambario temperatūros) | |
250 mililitrų | pieno | |
150 mililitrų | vandens (verdančio) | |
2 šaukštai | medaus | |
1 šaukštas | cukraus | |
1 šaukštas | aliejaus | |
0.5 šaukštelio | vanilinio cukraus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
250 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (šaltos) | |
250 gramų | tepamo varškės sūrelio (be pagardų) | |
100 gramų | grietinės (30 proc. riebumo) | |
90 gramų | cukraus pudros | |
2 šaukštai | medaus | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
Kepimui: | ||
1 šaukštas | aliejaus | |
Viršui: | ||
40 gramų | cukraus pudros | |
2 šaukštai | medaus | |
pagal poreikį | uogų |