Autorius apie receptą:
Šiandien mūsų pusryčiai buvo tokie, šmaikštūs ir linksmi. Kadangi vakar visi sutūpę skaptavome moliūgus ir namuose jau juntama šventinė nuotaika, tai ir pusryčiai susiję
Šiandien mūsų pusryčiai buvo tokie, šmaikštūs ir linksmi. Kadangi vakar visi sutūpę skaptavome moliūgus ir namuose jau juntama šventinė nuotaika, tai ir pusryčiai susiję ta tema.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės
miltų
2 stiklinės
pieno
2 vienetai
kiaušinių
4 šaukštai
aliejaus
2 šaukštai
cukraus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir druska. Įpilame pieną, masę išmaišome. Beriame milus, masę plakame šluotele, kol neliks gumuliukų. Įpilame aliejų. Viską gražiai permaišome. Tešlą galima palikti šiek tiek pastovėti kambario temperatūroje, bet tikrai nebūtina.
2.
Tešlą pilame į konditerinį švirkštą.
3.
Gerai įkaitiname keptuvę ir piešiame voratinklio ornamentą. Iškepus vienai pusei, blyną atsargiai perverčiame su ilga mentele ir pabaigiame kepti kitą pusę. Skanaujame, kiek džiaugsmo šie blynai suteikia mažiesiems.