Blynai su rikota sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Blynai su rikota sūriu
Blynai su rikota sūriu
Blynai su rikota sūriu
Blynai su rikota sūriu
Blynai su rikota sūriu
Autorius apie receptą: Rikota sūris nėra labai dažnas mano virtuvėje. Parduotuvėje užtaikius akciją panorau iškepti šeimai blynų su rikota. Žinojau, kad jie bus purūs ir minkšti. Taip ir pavyko. Rikota sūris nėra labai dažnas mano virtuvėje. Parduotuvėje užtaikius akciją panorau iškepti šeimai blynų su rikota. Žinojau, kad jie bus purūs ir minkšti. Taip ir pavyko. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų rikotos sūrio
250 mililitrų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išsukame su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, sudedame rikota sūrį. Gerai išmaišome. Įsijojame miltus su kepimo milteliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Kepame blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
3.
Valgome tiesiog vienus, su uogomis, uogiene ar grietine.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dovile
2023-03-08 09:42
Nerekomenduoju gavosi kietoki ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital