Blynai su obuoliais - drėgni ir labai skanūs

AUTORIUS:
Pasiklydusi šakutė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Blynai su obuoliais - drėgni ir labai skanūs
Blynai su obuoliais - drėgni ir labai skanūs
Blynai su obuoliais - drėgni ir labai skanūs
Blynai su obuoliais - drėgni ir labai skanūs
Autorius apie receptą: Tai yra vieni skaniausių blynų, kokius esame valgę! Patiekiame su mėgstamais pagardais. Tai yra vieni skaniausių blynų, kokius esame valgę! Patiekiame su mėgstamais pagardais. Pasiklydusi šakutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų grietinėlės
2 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
6 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, pilti grietinėlę ir aliejų, išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį berti miltus, cinamoną, kepimo miltelius, druską išmaišyti ir supilti į skystą masę, dar kartą imaišyti iki vientisos masės.
3.
Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Tarkuotus obuolius suberti į tešlą, išmaišyti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, formuoti blynelius, kepti iš abiejų pusių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Moana
2024-04-05 11:48
Labai skaniai gaunasi. Tikrai verta pasigaminti, kai namuose turi ilgai gulinčių obuolių. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital