Blynai su braškių ir medaus pagardu

AUTORIUS:
Teresė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Blynai su braškių ir medaus pagardu
Blynai su braškių ir medaus pagardu
Blynai su braškių ir medaus pagardu
Blynai su braškių ir medaus pagardu
Autorius apie receptą: Labai skanūs, greitai pagaminami blynai. Braškes galima keisti bet kokiomis kitomis uogomis. Uogos tinka ir šviežios, ir šaldytos. Šis receptas puikiai tinka ir pusryčiams, ir Labai skanūs, greitai pagaminami blynai. Braškes galima keisti bet kokiomis kitomis uogomis. Uogos tinka ir šviežios, ir šaldytos. Šis receptas puikiai tinka ir pusryčiams, ir vakarienei, ir Užgavėnėms. (...daugiau) Teresė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
150 gramų kvietinių miltų
120 mililitrų pieno
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas jogurto
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
90 gramų uogų
2 šaukštai medaus
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Miltus, cukrų ir druską sumaišome.
2.
Į miltų mišinį pilame jogurtą ir pieną, dar kartą gerai išmaišome.
3.
Ant vidutinio karštumo ugnies keptuvėje su aliejumi kepame blynus.
4.
Pasigaminame pagardą: uogas sutriname ir sumaišome su medumi. Jei uogos yra šaldytos, pirmiausia jas reikia gerai atšildyti.
5.
Ant iškepusių blynų pilame pagardą, taip pat galima papuošti mėtos lapeliu.
AUTORIUS: Teresė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital