Blauzdelės su svogūnais keptuvėje - labai skanu

AUTORIUS:
Pas Mamuką virtuvėje,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Blauzdelės su svogūnais keptuvėje - labai skanu
Blauzdelės su svogūnais keptuvėje - labai skanu
Blauzdelės su svogūnais keptuvėje - labai skanu
Autorius apie receptą: Labai švelni ir sodraus skonio! Mėsytė iškepa tokia minkšta, kad pati atšoka nuo kaulo ir tiesiog tirpsta burnoje. Tinka tiekti su biriais ryžiais, virtomis bulvytėmis, Labai švelni ir sodraus skonio! Mėsytė iškepa tokia minkšta, kad pati atšoka nuo kaulo ir tiesiog tirpsta burnoje. Tinka tiekti su biriais ryžiais, virtomis bulvytėmis, salotomis. (...daugiau) Pas Mamuką virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų vištienos blauzdelių
4 vienetai svogūnų
2 žiupsneliai česnako granulės
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnis cukraus
0.5 šaukštelio prieskonių (naudojau vegetą)
0.5 žiupsnio persilado prieskonių
0.5 žiupsnio chmeli suneli (galima naudoti kitus mėgiamus)
pagal skonį česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį žalumynų (mėgstamų)
Kepimui:
1 šaukštelis sviesto
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos blauzdeles nusausinti popieriniu rankšluosčiu, dėti į dubenį.
2.
Į dubenį berti cukrų, vegetą, persiladą, įspausti česnaką, berti česnako granules, druską, pipirus, prieskonius vištienai, chmeli suneli, smulkintus žalumynus ir gerai įtrinti. Vištieną geriau pamarinuoti iš anksto, prieš gaminimą, nes bus skaniau, jei ji pastovės prieskoniuose bent 30 minučių.
3.
Į keptuvę dėti gabaliuką sviesto, pilti aliejų, įkaitinti.
4.
Į keptuvę berti smulkiai pjaustytus svogūnus ir apkepti 3 minutes, kol svogūnai taps skaidrūs ir pradės ruduoti.
5.
Į keptuvę su svogūnais berti sodą ir iš karto permaišyti. Kai svogūnai pradės išskirti skystį, apkepti ant mažos kaitros 2 minutes.
6.
Į keptuvę su svogūnais sudėti vištieną ir uždengus dangčiu troškinti ant mažos kaitros 15 minučių. Tikslus laikas priklauso nuo vištienos dalių ir dydžio.
7.
Po 15 minučių vištieną apversti, o pačią vištieną vieną kartą apipilti padažu troškinimo metu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
virginoja
2023-09-04 21:44
Kam reikalinga sodą?
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital