Biskvitinis vyniotinis su maskarpone ir rabarbarais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Biskvitinis vyniotinis su maskarpone ir rabarbarais
Biskvitinis vyniotinis su maskarpone ir rabarbarais
Biskvitinis vyniotinis su maskarpone ir rabarbarais
Biskvitinis vyniotinis su maskarpone ir rabarbarais
Autorius apie receptą: Su nekantrumu norėjau išmėginti šį Odetos receptą, nes jis man pasirodė pasakiškai skanus. Maskarponės kremas su rabarbarų ir braškių rūgštele suteikia vyniotiniui Su nekantrumu norėjau išmėginti šį Odetos receptą, nes jis man pasirodė pasakiškai skanus. Maskarponės kremas su rabarbarų ir braškių rūgštele suteikia vyniotiniui tikrai nepaprasto skonio. Receptą radau "Samčio užrašai" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
3/4 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės cukraus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
Kremui:
200 gramų maskarponės sūrio
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
Įdarui:
3 stiklinės rabarbarų (smulkintų)
1.5 stiklinės cukraus
1 stiklinė braškių
1 žiupsnelis cinamono
Patiekiant:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui braškes ir rabarbarus supjaustome gabalėliais ir suberiame į prikaistuvį kartu su cukrumi ir cinamonu. Kaitiname ant silpnos ugnies, vis maišant, kol rabarbarai ir barškės suvirs į košę. Tai užtrunka iki 10 min. Atvėsiname tyrę.
2.
Biskvitui kiaušinius išsukame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius, įspaudžiame citrinos sulčių, išmaišome. Tešlą supilame į stačiakampę kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi.
3.
Kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min. Iškepusį biskvitą susukame į ritinėlį. Prieš tepant kremą, išvyniojame.
4.
Kremui kambario temperatūros sviestą išsukame su maskarpone. Kremą tepame ant biskvito. Ant viršaus tepame rabarbarų ir braškių įdarą. Susukame ritinėlį. Dedame į šaldytuvą bent kelioms valandoms.
5.
Patiekiant pabarstome cukraus pudra.
Patarimai:
Stiklinė naudojau 200 ml talpos
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital