Biskvitinis obuolių pyragas su slyvomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Biskvitinis obuolių pyragas su slyvomis
Biskvitinis obuolių pyragas su slyvomis
Biskvitinis obuolių pyragas su slyvomis
Biskvitinis obuolių pyragas su slyvomis
Biskvitinis obuolių pyragas su slyvomis
Biskvitinis obuolių pyragas su slyvomis
Biskvitinis obuolių pyragas su slyvomis
Autorius apie receptą: Biskvitinį pyragą esu kepusi nesyk, su įvairiais įdarais: obuoliais, uogomis, rabarbarais ir pan. Labai rekomenduoju išmėginti šį, nes iškepa labai skanus. Pamatysite, Biskvitinį pyragą esu kepusi nesyk, su įvairiais įdarais: obuoliais, uogomis, rabarbarais ir pan. Labai rekomenduoju išmėginti šį, nes iškepa labai skanus. Pamatysite, norėsis kepti dar ir dar! Naudojau 23 cm skersmens kepimo formą. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai   kiaušinių
160 gramų   cukraus
160 gramų   kvietinių miltų  (+ šiek tiek pabarstymui)
2 vienetai   obuolių  (didesnių arba 3 mažesnių)
5 vienetai   slyvų  (didesnių arba 6 mažesnių)
1 šaukštelis   kepimo miltelių
1 šaukštelis   vanilinio cukraus
1 žiupsnelis   druskos
pagal poreikį   cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų ir išplakti elektriniu plakikliu, plakti ne mažiau kaip 6 - 7 minutes.
2.
Į paruoštą masę suberti persijotus miltus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų, druską ir silikonine mentele išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Slyvas, obuolius supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti miltais ir sudėti į tešlą.
4.
Kepimo formą (naudojau 23 cm skersmens) ištiesti kepimo popieriumi ir sukrėsti tešlą.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 - 35 minučių.
6.
Pyragą pabarstyti cukraus pudra, aš ant pyrago uždėjau klevo lapą ir pabarsčiau su cukraus pudra, tuomet atsargiai lapą patraukiau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital