Biskvitinis močiutės obuolių pyragas - pats lengviausias receptas

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 375)
Porcijų skaičius: 8
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 375)
Biskvitinis močiutės obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu pažaisti su skoniais, dar įtarkuoju apelsino žievelės ar ant obuolių užberiu brendyje pamirkytų razinų ar riešutų. Bet puikus šis pyragas ir be jokių keitimų. Toks bent man visiškai nostalgiškas vaikystės skonis! (...daugiau) Saulė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Kiaušinius labai labai gerai elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Plakti gali reikėti bent kokias 5-7 minutes, nes šiame recepte būtent gerai išplakti kiaušiniai kelia pyragą. Tada jau šaukštu pamažu įmaišome miltus ir cinamoną.
2.
Pusę tešlos pilame į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus dedame nuluptus ir skiltelėmis arba kubeliais supjaustytus obuolius. Ant obuolių užpilame likusią tešlą.
3.
Pyragą šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 min arba kol iškeps (tikrinkite įkišdami medinį pagaliuką). Iškepusį pyragą galima pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti dar karštą su ledais :)
AUTORIUS: Saulė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (59)
Jurate
2019-04-15 20:08
Pyragas išties labai puikus. Labai skaniai mano šeimyna pasmaližiavo. Rekomenduoju. ATSAKYTI
Miglė
2019-02-27 07:08
Reikia ilgiau kepti. Neiskepe per 50min ATSAKYTI
Simona
2019-02-17 12:13
Dariau viską pagal receptą, tačiau man vistiek kažko trūko kaip ir saldumo ... Daugiau nebekepsiu pagal šį receptą... ATSAKYTI
Greta
2019-02-18 09:23
Skonis draugų neturi :) Dar nuo obuolių priklauso, jei naudojat labai rūgščius, tai gali ir daugiau cukraus prireikti :) ATSAKYTI
Julija
2019-02-04 14:00
Labai superinis pyragas! Kam neiškilo neišplakėt kiaušinių gerai. Rašo juj kad lb lb lb gerai iki baltumo. Iškilo kuo puikiausiai, pūrus, skanus! O mintį įdėti riešutų ir razinų įgyvendinsiu kepdama kitąkart:) manau lb tiks! ATSAKYTI
Ligita
2019-01-05 16:53
Ka tik iskepiau labai skanus ir labai iskilo ATSAKYTI
Ligita
2019-01-05 16:59
Tik cukraus dejau per pus maziau ir dar galejau maziau deti ATSAKYTI
Rasa
2018-11-27 15:11
Kepu jau n-taji karta ATSAKYTI
Lina
2018-11-24 21:26
Kietas, sprangus, neiskiles. Receptas nevertas demesio. ATSAKYTI
Laimutė
2018-11-24 22:43
Matyt, nepakankamai gerai kiaušinius išplakėt, jei neiškilo :) ATSAKYTI
Ana
2018-11-20 23:44
Ir aš tiki kepu .. nuo mokyklos laikų ..puikus skonis ir laaaaabai paprastas. ATSAKYTI
Lina
2018-11-05 13:19
Labai skanus ir paprastas pyragas, greitai pagaminamas. Dažnai kepam :) ATSAKYTI
Reda
2018-11-04 20:13
Labai skanus! Toks kaip mamos, ačiū už receptą ATSAKYTI
Kaunas
2018-11-03 14:40
Išėjo prastas....
Viskas pagal receptą, sprangus, kietokas.
Niekam nerekomenduočiau... ATSAKYTI
Jurga
2018-10-25 18:14
Visiškas kleckas gavosi. ATSAKYTI
Vilija
2018-10-26 12:32
Galbūt kiaušinių geria neišplakėte ar obuoliai buvo didoki? Kadangi čia kelia tik kiaušiniai, tai abu šie momentai svarbūs. Man šis pyragas labai labai skanus :) ATSAKYTI
Renata
2018-10-24 12:27
Labai geras receptas tokio ir ieškojau, kad nebūtų per šlapias. Obuoliu dejau sutarkuotu griežinėliais 700g. Puikiai tinka su arbata ATSAKYTI
Danguolė
2018-10-23 16:26
Per sausas,įpilu aliejaus 0,5 stiklinės,tada tikrai skanus. ATSAKYTI
Diana
2018-10-24 12:20
Sausumas - skonio reikalas, jeigu obuoliai didesni, per sausas neturėtų būti. Bet aišku, kiekvienas pagal save gali pasikoreguoti :) Man šis pyragas pats skaniausias kai pastovi per naktį, tada drėgmė nuo obuolių susigeria į pyragą ATSAKYTI
Olga
2018-10-23 08:47
Butinai pabandysiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis