Biskvitinis močiutės obuolių pyragas - pats lengviausias receptas

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 423)
Porcijų skaičius: 8
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 423)
Biskvitinis močiutės obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu pažaisti su skoniais, dar įtarkuoju apelsino žievelės ar ant obuolių užberiu brendyje pamirkytų razinų ar riešutų. Bet puikus šis pyragas ir be jokių keitimų. Toks bent man visiškai nostalgiškas vaikystės skonis! (...daugiau) Saulė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Kiaušinius labai labai gerai elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Plakti gali reikėti bent kokias 5-7 minutes, nes šiame recepte būtent gerai išplakti kiaušiniai kelia pyragą. Tada jau šaukštu pamažu įmaišome miltus ir cinamoną.
2.
Pusę tešlos pilame į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus dedame nuluptus ir skiltelėmis arba kubeliais supjaustytus obuolius. Ant obuolių užpilame likusią tešlą.
3.
Pyragą šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 min arba kol iškeps (tikrinkite įkišdami medinį pagaliuką). Iškepusį pyragą galima pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti dar karštą su ledais :)
AUTORIUS: Saulė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (70)
Kęstuti
2019-08-02 17:18
Skanių piragas ira ATSAKYTI
Rasa čivilienė
2019-08-02 15:10
Labai skanus ir greitas pyragas ATSAKYTI
Monika
2019-07-30 19:54
Sveiki, i kokio plocio skarda pilet tesla? :) ATSAKYTI
Greta
2019-08-01 11:05
Aš pagal šį receptą kepu maždaug 24 cm skersmens formoje, bet galima ir didesnėje :) ATSAKYTI
Vaida
2019-07-24 18:42
Labai labai skanus pyragas gavosi, tikrai dar kepsiu ne kartą. Rekomenduoju. ATSAKYTI
Aiwa
2019-07-22 20:47
Labai skanus ir purus gavosi pyragas. Tikrai dar kepsiu tik mažiau cukraus dėsiu, nes su valgiau su ledais - fantastiškai skanu. ATSAKYTI
Obuolmušis
2019-07-10 14:45
Sudėjau tik tris obuolius, bet ir tiek tešla neapsemia, gal skarda per didelė gal obuolių per daug. Nu žodžiu, ne kulinaras aš, niekad negaminu beveik, pažiurėsiu kaip čia gausis :D ATSAKYTI
Edita
2019-05-31 19:10
Labai skanus pyragas :) puikiai iškilo,toks purutis ir lengvas. Tik cukraus kitą sykį dėsiu truputį mažiau. Ačiū už receptą :) ATSAKYTI
Ugnė
2019-05-19 14:17
Kur dėt trynius? ATSAKYTI
Ieva
2019-05-20 08:00
Visą kiaušinį reikia išplakti, t.y. ir baltymus, ir trynius :) ATSAKYTI
Jurate
2019-04-15 20:08
Pyragas išties labai puikus. Labai skaniai mano šeimyna pasmaližiavo. Rekomenduoju. ATSAKYTI
Miglė
2019-02-27 07:08
Reikia ilgiau kepti. Neiskepe per 50min ATSAKYTI
Džesika
2019-06-05 14:03
Man iškepė, gal per maža temperatūra buvo? ATSAKYTI
Simona
2019-02-17 12:13
Dariau viską pagal receptą, tačiau man vistiek kažko trūko kaip ir saldumo ... Daugiau nebekepsiu pagal šį receptą... ATSAKYTI
Greta
2019-02-18 09:23
Skonis draugų neturi :) Dar nuo obuolių priklauso, jei naudojat labai rūgščius, tai gali ir daugiau cukraus prireikti :) ATSAKYTI
Julija
2019-02-04 14:00
Labai superinis pyragas! Kam neiškilo neišplakėt kiaušinių gerai. Rašo juj kad lb lb lb gerai iki baltumo. Iškilo kuo puikiausiai, pūrus, skanus! O mintį įdėti riešutų ir razinų įgyvendinsiu kepdama kitąkart:) manau lb tiks! ATSAKYTI
Ligita
2019-01-05 16:53
Ka tik iskepiau labai skanus ir labai iskilo ATSAKYTI
Ligita
2019-01-05 16:59
Tik cukraus dejau per pus maziau ir dar galejau maziau deti ATSAKYTI
Rasa
2018-11-27 15:11
Kepu jau n-taji karta ATSAKYTI
Lina
2018-11-24 21:26
Kietas, sprangus, neiskiles. Receptas nevertas demesio. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital