Biskvitinis močiutės obuolių pyragas - pats lengviausias receptas

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 646)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 646)
Biskvitinis močiutės obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu pažaisti su skoniais, dar įtarkuoju apelsino žievelės ar ant obuolių užberiu brendyje pamirkytų razinų ar riešutų. Bet puikus šis pyragas ir be jokių keitimų. Toks bent man visiškai nostalgiškas vaikystės skonis! (...daugiau) Saulė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius labai labai gerai elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Plakti gali reikėti bent kokias 5-7 minutes, nes šiame recepte būtent gerai išplakti kiaušiniai kelia pyragą. Tada jau šaukštu pamažu įmaišome miltus ir cinamoną.
2.
Pusę tešlos pilame į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus dedame nuluptus ir skiltelėmis arba kubeliais supjaustytus obuolius. Ant obuolių užpilame likusią tešlą.
3.
Pyragą šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 min arba kol iškeps (tikrinkite įkišdami medinį pagaliuką). Iškepusį pyragą galima pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti dar karštą su ledais :)
AUTORIUS: Saulė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (113)
Sandra
2020-05-07 00:12
Manau šitame recepte trūksta tirstumo, darant viska viska pagal recepta, tešla gavosi per skysta. To pasėkoje neiskepe vidus VISIŠKAI. Kuo puikiausiai ir viršus ir šonai iškepė, bet viduje putra. Jei butų iškepęs butų buves tobulas :D ATSAKYTI
Virgilijus
2020-05-06 22:01
Skaniausias obuolių pyragas, kepiau didelį tai visko dvigubai dejau ir malto imbiero šaukštelį ant obuolių...
Ačiū!!! ATSAKYTI
Vida
2020-03-27 17:48
I obuolius dejau banana ir apelsina labai skanu bet deciau maziau cukraus ATSAKYTI
Vida
2020-03-27 17:52
Dejau saldokus obuolius + bananas duoda savo salduma ATSAKYTI
Kristina
2020-03-26 20:43
Ačiū už receptą pyragas gavosi labai skanus ATSAKYTI
Marija
2020-03-18 14:53
Puikus receptas, gal tik mano formelėj šiek tiek mažai tešlos gavosi. Viską dariau taip pat, tik obuolius sumaišiau su cinamonu ir dėjau ant tešlos viršaus, išbandytas receptas jau 3 kartus ir tikrai nesiruošiu ieškoti kito. Kam viršus svyla - dėkite groteles kuo žemiau. ATSAKYTI
Eglė
2020-03-11 15:29
Puikus pyragas! Keli produktai ir super paprasta padaryti. Genialumas slypi paprastume.
Man asmeniškai norėtųsi mažiau cukraus dėti bet tada šeimynai neįtinka ATSAKYTI
liepa
2020-03-08 16:33
labai skanus . Visiems sknaus ATSAKYTI
Makleja
2020-03-03 15:58
Visada kepu didelej formoj is 8 kiausiniu, 1 stiklines cukraus ir 2 stikliniu miltu. Supilu i forma ir prismaigstau daug obuoliu skilteliu. Labai skanus biskvitas su obuoliais. ATSAKYTI
Sigita
2020-02-27 23:04
Na, ka gi. Matau, kad as viena pasakysiu, kaip yra....
stikliniu dydziai pas seimininkes namuose ivairus... todel manau, kad daugiau zmoniu iskeptu si pyraga ir gutu rezultata, kaip nuotraukoje, jeigu butu receptas normalus ir viskas nurodyta gramais.
Kiausiniai dabar irgi keliu dydziu parduotuveje.
Nu sakot lengvas receptas, o vat ne velnio, jeigu niekad nekepi pyragu.
Man nesudege. Iskepe. Nesukrito. Spalva patamsejo nuo cinamono, tad manau, kad kita karta cinamonu pacius obuolius barstysiu.
Bet siaip- rekomenduociau tikslesnius receptus rasyt. :) ATSAKYTI
Adria
2020-03-18 12:25
Stiklinė, tai nėra indas. Tai yra matavimo vienetas. Ypač naudojamas Amerikoje. Standartinė stiklinė kuria ir turėtumėte viską matuoti, tai 200 ml laikanti stiklinė, kuri yra labiau kūgio formos. Jeigu neturite tokios stiklinės, internete labai lengvai galima viską pasiversti gramais ATSAKYTI
Karol
2020-03-30 21:57
Pritariu! Iš tikrųjų ar taip sunku receptus rašyti gramais, kur matau, kad parašyta stiklinėmis, net nežiūriu recepto iki galo ir nekepu, ieškau kito. :( Neaišku kiek ta stiklinė gramų, o eiti ieškoti internete, laiko gaišimas :) ATSAKYTI
Valery
2020-04-10 12:57
Amerikoje matuoja puodukais ATSAKYTI
Internetas jai laiko gaisimas...
2020-04-18 09:12
Tai ka tu cia veiki jai tau laiko gaisimas? ATSAKYTI
Treniruokites...
2020-04-18 09:13
Gal dazniau reiktu kepti pyragus, aiskiau viskas pasidarys ir tiksliau su laiku.... ATSAKYTI
As
2020-04-28 20:21
gal ne visi zmones turi tiek laiko eksperimentams, del to ir iesko receptu. O jei jau kazkas dalinasi receptu tai turetu visa procedura ir ingridienty kiekiu pasidalinti. ATSAKYTI
Kamilė
2020-02-11 22:08
Labai geras pyragas skanus ir jam nieko netrūksta. Bet kam nepavyko tai gal jūs tik baltimus kiaušiniu dejote ,o reikia visa kiaušini. Man 9 metai ir man puikiai pavyko ir labai skanus pyragas ATSAKYTI
9 metu, o viskas aisku.
2020-04-18 09:14
Saunuole! ATSAKYTI
Gabriele
2019-12-28 18:18
Kepiau pirmą kartą, temperatūroje 180 laipsnių,tačiau per 40min pradėjo svilti viršus,o pats pyragas viduje neiškepęs. Ką galėjau ne taip padaryti? ATSAKYTI
Donatas
2020-03-17 17:26
Reikia pačia formelę, blėką ar groteles nuleisti žemiau, nes būna, kad viršus greičiau kepa nei apačia. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital