Biskvitinis močiutės obuolių pyragas - pats lengviausias receptas

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 568)
Porcijų skaičius: 8
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 568)
Biskvitinis močiutės obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu pažaisti su skoniais, dar įtarkuoju apelsino žievelės ar ant obuolių užberiu brendyje pamirkytų razinų ar riešutų. Bet puikus šis pyragas ir be jokių keitimų. Toks bent man visiškai nostalgiškas vaikystės skonis! (...daugiau) Saulė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Kiaušinius labai labai gerai elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Plakti gali reikėti bent kokias 5-7 minutes, nes šiame recepte būtent gerai išplakti kiaušiniai kelia pyragą. Tada jau šaukštu pamažu įmaišome miltus ir cinamoną.
2.
Pusę tešlos pilame į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus dedame nuluptus ir skiltelėmis arba kubeliais supjaustytus obuolius. Ant obuolių užpilame likusią tešlą.
3.
Pyragą šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 min arba kol iškeps (tikrinkite įkišdami medinį pagaliuką). Iškepusį pyragą galima pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti dar karštą su ledais :)
AUTORIUS: Saulė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (95)
Kamilė
2020-02-11 22:08
Labai geras pyragas skanus ir jam nieko netrūksta. Bet kam nepavyko tai gal jūs tik baltimus kiaušiniu dejote ,o reikia visa kiaušini. Man 9 metai ir man puikiai pavyko ir labai skanus pyragas ATSAKYTI
Gabriele
2019-12-28 18:18
Kepiau pirmą kartą, temperatūroje 180 laipsnių,tačiau per 40min pradėjo svilti viršus,o pats pyragas viduje neiškepęs. Ką galėjau ne taip padaryti? ATSAKYTI
Ernesta
2019-12-17 07:49
As dar padarau varskes sluoksniuka, tada jis gaunasi slapesnis. Superinis pyragas! ATSAKYTI
As
2019-12-12 17:52
Nu megstu daug ka kepti bet cia kokia nesamone gavosi, virsus sudege vidus neiskepes jau valanda kepa. ATSAKYTI
Vida
2019-12-03 13:13
Neistirpsta cukrus ir gaunasi morenginis virsus,reikia plakti kol nesijaucia cukraus kruopeliu ATSAKYTI
Neringa
2019-11-17 21:07
Superinis!!! Toks paprastas, bet toks skanus :) ATSAKYTI
Vita
2019-11-16 19:10
Virsus perkepe, susisluoksniavo, o apatine dalis kieta ir neiskepusi, gal kas patars ka ne taip padaryt galejau? ATSAKYTI
Giedrė
2019-11-11 12:57
O tikrai nereikia i tesla ipilti bent kiek aliejaus ar istirpinto sviesto? ATSAKYTI
Ieva
2019-11-28 18:09
Nereikia, šis pyragas be papildomų riebalų :) ATSAKYTI
aistė
2019-11-09 06:32
JEIGU nesisistengi ir bandai iškepti kuo greičiau gaunasi blogai, o kai stengiesi idedi meiles I piraga daba jis pac nori buti skanus ATSAKYTI
Kepimo oskaras
2019-11-05 20:38
Labai labai skanus pyragas visi gyrė visą laiką darau per vaikų gimtadienius ATSAKYTI
Vaida
2019-11-05 17:10
Nesuprantu, antra karta kepu ir abu kartus sudege per 5 min, idejau i 180aipsniu ikaitinta orkaite ATSAKYTI
Ieva
2019-11-06 08:51
Tikriausiai laikas patikrinti, ar orkaitė nesugedo, jei prie 180 C laipsnių per 5 minutes sudega :) ATSAKYTI
Irma
2019-11-01 13:41
Labai skanus pyragas, o su ledais tai dar skaniau,kepu gal kokį 10 kartą. Viskas paprasta ir aišku. ATSAKYTI
M.
2019-10-13 14:34
Nesąmonė čia, o ne pyragas. Obuolių ryškiai per daug ant tokio tešlos kiekio, iškilo labai mažai nors dėjau ir kepimo miltelių. Kaip ir rašė kažkas, vien tik obuoliai ir daugiau nieko... ATSAKYTI
Edita
2019-10-23 14:13
Superinis pyrago receptas, tikriausiai kažką ne taip darėte, kad nesigavo. Svarbiausia pyrago ruošimo dalis yra 7 min plakti kiaušinius su cukrumi, jei to nepadarėte tai ir neišėjo, ir kepimo miltelių visai nereikia. O obuolių aš aseniškai dedu dar daugiau. Idealus obuolių pyragas. ATSAKYTI
Renata
2019-10-05 11:47
Nesuprantu,pyragas tikrai l.geras iškepa išimu iš orkaitės ir sukrinta!?ką darau ne taip? ATSAKYTI
Oho
2019-10-01 21:02
Kažkaip tikėjausi geresnio. Tikrai nepanašus nei per pus į šią nuotrauką. Pirmiausia, man gavosi kaip morenginis viršus/plutelė. Antra, visas pyragas ardosi gabaliukais... ATSAKYTI
Inga
2019-10-02 09:22
Labai keista, išties, nes šiam pyragui nereikia atskirti baltymų nuo trynių, todėl sunku suprasti, kodėl jums morenginis viršus iškepė :) ATSAKYTI
Vilma
2019-09-28 20:38
Pats lengviausias ir tikrai labai skanus. Negaliu patikėt, kad taip iškyla be jokių miltelių/ sodos ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
užgavėnių idėjos
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital