Biskvitinis močiutės obuolių pyragas - pats lengviausias receptas

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 823)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 823)
Biskvitinis močiutės obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu pažaisti su skoniais, dar įtarkuoju apelsino žievelės ar ant obuolių užberiu brendyje pamirkytų razinų ar riešutų. Bet puikus šis pyragas ir be jokių keitimų. Toks bent man visiškai nostalgiškas vaikystės skonis! (...daugiau) Saulė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius labai labai gerai elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Plakti gali reikėti bent kokias 5-7 minutes, nes šiame recepte būtent gerai išplakti kiaušiniai kelia pyragą. Tada jau šaukštu pamažu įmaišome miltus ir cinamoną.
2.
Pusę tešlos pilame į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus dedame nuluptus ir skiltelėmis arba kubeliais supjaustytus obuolius. Ant obuolių užpilame likusią tešlą.
3.
Pyragą šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 min arba kol iškeps (tikrinkite įkišdami medinį pagaliuką). Iškepusį pyragą galima pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti dar karštą su ledais :)
AUTORIUS: Saulė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (141)
Layla
2020-11-24 00:47
Katastrofa...viduje tesla slapia kaip kose, virsus atrode gerai , pati apacia gumine.. ATSAKYTI
2020-11-17 00:45
Blogiausias pyragas, kokį teko kepti. Neproporcingai daug obuolių ir labai mažai tešlos. Tešla gavosi skystutėlė, nors pridėjau dar papildomai kelis šaukštus miltų. Ji iškart subėgo į dugną, obuoliai liko pūpsoti viršuje. Gavosi sprangi obuolių košė ATSAKYTI
Aistė
2020-11-17 12:56
Gal cukraus mažinot? Todėl galėjo ir tešla skystenė gautis. Ir svarbu gerai išmaišyti tešlą su obuoliais, tuomet jie tolygiai pasiskirstys ir nesukris į dugną :) ATSAKYTI
JJ
2020-11-11 12:40
Kokio dydzio forma? ATSAKYTI
Miglė
2020-11-08 19:42
Gavosi labai skanus pyragas !!! ATSAKYTI
Nijolė
2020-11-04 18:32
Šį rudenį pyragą kepiau jau 5 kartus ir jis pavyko nuostabiai. Kiaušinius plakiau apie 5 min. ATSAKYTI
Andra
2020-10-31 14:27
Pirmas mano obuolių pyragas.
Puikiai pavyko! ATSAKYTI
Albe
2020-10-28 17:14
Dariau pagal receptą plakiau kiaušinius gal dar ilgiau.... Na man apskrudo šonai o vidus guminis.. manau jei jau gaminame biskvitą tai plakti kiaišinius reikėtų atskirai... Turbūt labiausiai nevykęs pyragas iš visų keptų. Gerokai per saldus ... Neverta gaišti laiko. ATSAKYTI
Greta
2020-10-29 09:30
Jei skrunda smarkiai viršus, o vidus lieka šlapias - reguliuokite orkaitės temperatūrą, kažkas su ja negerai. ATSAKYTI
Skaitytoja
2020-10-27 19:40
Pagal tokį kiekį obuolių tešlos gaunasi per mažai. Pas mane obuoliai dideli tai drjau tris tik. Gavesi būtu kaip penki mažesni. Tešlos gavosi per mažai. ATSAKYTI
Julija
2020-10-23 10:38
Nuostabus Pyragas! Su ledais... Mmmmm! Iškepė puikiai, kepiau dvygubą porciją. Plaukiau kiaušinius su cukrumi ilgai iki baltumo, tuomet kreminė konsistencija tešlos gavosi. Šiaip pakaktų ir tešlos pavalgyti, nes labai jau skani. O jei kantrybės užtenka ir pyragą iškepti, tai tiesiog tobula!!!!!!! ATSAKYTI
Kj
2020-10-12 20:54
Man per sausas gavosi,neskanus ATSAKYTI
Lukas
2020-10-11 19:36
Atrodo šauniai ATSAKYTI
Milda
2020-10-04 09:51
Tikrai labai skanus, purus, tik kiek saldokas, todėl kitą kartą cukraus dėčiau mažiau :) kitą dieną irgi dar minkštas. ATSAKYTI
Renata
2020-09-10 21:02
Didelis ačiū už nuostabų receptą! Kelias dienas iš eilės kepu dvigubą porciją! :D tik man kažkaip obuoliai vis pyrago dugne būna ir viršus toks trupantis, kietokas (bet nesudegęs ir labai skanus). o taip labai pūrus ir švelnus pyragas! Tikrai plakti reikia ilgai!:) mmm... ATSAKYTI
A.T
2020-09-22 17:35
As visada obuolius sumaisau su tesla ir net daugiau idedu nei recepte rasoma. Nesukrenta obuoliai i apacia tada. ATSAKYTI
Dancingmum
2020-08-30 16:41
Patikslinkit prašau, išplakti baltymus atskirai, ar visus ATSAKYTI
Renata
2020-09-11 08:46
Plakti reikia visą kiaušinį (baltymą ir trynį). ATSAKYTI
Puragas
2020-08-05 00:59
Geriausias pyragas iš akies ATSAKYTI
Sandra
2020-05-07 00:12
Manau šitame recepte trūksta tirstumo, darant viska viska pagal recepta, tešla gavosi per skysta. To pasėkoje neiskepe vidus VISIŠKAI. Kuo puikiausiai ir viršus ir šonai iškepė, bet viduje putra. Jei butų iškepęs butų buves tobulas :D ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital