Biskvitinis močiutės obuolių pyragas - pats lengviausias receptas

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 896)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 896)
Biskvitinis močiutės obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu Klasikinis ir man be galo skanus obuolių pyragas, kuriam nereikia jokių specialių ingredientų. Tokį jį kepdavo mano močiutė. Ir gaminimas paprastas kaip dukart du. Kai noriu pažaisti su skoniais, dar įtarkuoju apelsino žievelės ar ant obuolių užberiu brendyje pamirkytų razinų ar riešutų. Bet puikus šis pyragas ir be jokių keitimų. Toks bent man visiškai nostalgiškas vaikystės skonis! (...daugiau) Saulė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius labai labai gerai elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Plakti gali reikėti bent kokias 5-7 minutes, nes šiame recepte būtent gerai išplakti kiaušiniai kelia pyragą. Tada jau šaukštu pamažu įmaišome miltus ir cinamoną.
2.
Pusę tešlos pilame į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus dedame nuluptus ir skiltelėmis arba kubeliais supjaustytus obuolius. Ant obuolių užpilame likusią tešlą.
3.
Pyragą šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 min arba kol iškeps (tikrinkite įkišdami medinį pagaliuką). Iškepusį pyragą galima pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti dar karštą su ledais :)
AUTORIUS: Saulė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (155)
Aleksandra
2021-05-12 19:37
Viskas okey!!! Aciu! ATSAKYTI
Aleksandra
2021-05-12 19:34
Pyragas iskilo puikiai,kiausinius (kartu su tryniais kaip ir nurodyta recepte) plakiau apie 10 min
Tik kita karta deciau truputi tirpinto sviesto, dabar siektiek sausokas gavosi .T iesa, nukripau nuo recepto ir cinomona imaisiau tik i obuolius. kad pyragas iskiltu, svarbiausia gerai isplakti kiausinius ,o persijotus miltus labai atsargiai imaisyti i kiausiniu ir cukraus plakini, ir zinoma daug priklauso ir nuo orkaites. ATSAKYTI
Gabija
2021-04-02 16:32
Super! Labai gražiai iškilo, tik laukiu kai bus galima ragauti. Visad prikuriu receptuose, tai dar įdėjau dž. spanguoliú ir smulkintú riešutú (taip pat kepimo milteliú ir gausiai tepiai formá sviestu).
Didelis ačiú Pauliui dėl temperatūros, nes su nauja orkaite nesusipažinau, bet pastebėjau, kad greit skrunda kepant 180 l.
Ačiū už receptá! ATSAKYTI
Laima
2021-03-18 12:06
Įdėjau šaukštelį kepimo miltelių. Puikiai ATSAKYTI
Asta
2021-02-24 15:47
Pats lengviausias ir geriausias receptas. Tik ipilu slakeli aliejaus ir kepimo milteliu ziupsneli iberiu. Visada pavyksta! ATSAKYTI
Vitalija
2021-02-10 17:42
Patiko man ir mano seimai !!!
Nedgi sunui,kuris mazai valgo pyragus,si karta nusidejo savo principams.
Jau kelis kartus kepiau,ACIU uz recepta.... ATSAKYTI
Ak
2021-01-26 18:32
O tai koks kiekis yra stikline? Ar ne geriau standartiniais vienetais rasyt (ml ar g.)? ATSAKYTI
Paulius
2021-02-03 06:27
Jei nežinai tai stiklinė standartiškai yra 200 gramų ar ml. ATSAKYTI
Vilma
2021-01-09 17:26
Na daugiau nebekepsiu :) Tikrai nieko gero receptas. Tešla man ir labai nepatiko ATSAKYTI
Paulius
2021-02-03 06:28
Turbūt nemoki kepti vis dar ATSAKYTI
Saulė
2020-12-28 10:46
Labai skanus pyragas, neliko iš karto, kepsim dar. Tik obuolių tiek neturėjau, panašu tiek ir nereikėjo, užteko 3. Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Layla
2020-11-24 00:47
Katastrofa...viduje tesla slapia kaip kose, virsus atrode gerai , pati apacia gumine.. ATSAKYTI
Paulius
2021-02-03 06:24
Matau kad neturi supratimo apie orkaitės ir kaip jas nustatyti, receptas paprastas ir puikus, visa esmė kaip moki elgtis su orkaitė, mano adzvilgiu kepiau,, Racional,, orkaitėje 25 min. 160 laipsnių tem. vintiliatorious greitį sumažinęs iki 1 žemiausio greičio. Tad reikia įvertinti savo orkaitė ir tada rašyti kvailus komentarus reiškiančių kad neturi supratimo apie konditerija ATSAKYTI
2020-11-17 00:45
Blogiausias pyragas, kokį teko kepti. Neproporcingai daug obuolių ir labai mažai tešlos. Tešla gavosi skystutėlė, nors pridėjau dar papildomai kelis šaukštus miltų. Ji iškart subėgo į dugną, obuoliai liko pūpsoti viršuje. Gavosi sprangi obuolių košė ATSAKYTI
Aistė
2020-11-17 12:56
Gal cukraus mažinot? Todėl galėjo ir tešla skystenė gautis. Ir svarbu gerai išmaišyti tešlą su obuoliais, tuomet jie tolygiai pasiskirstys ir nesukris į dugną :) ATSAKYTI
JJ
2020-11-11 12:40
Kokio dydzio forma? ATSAKYTI
Miglė
2020-11-08 19:42
Gavosi labai skanus pyragas !!! ATSAKYTI
Nijolė
2020-11-04 18:32
Šį rudenį pyragą kepiau jau 5 kartus ir jis pavyko nuostabiai. Kiaušinius plakiau apie 5 min. ATSAKYTI
Andra
2020-10-31 14:27
Pirmas mano obuolių pyragas.
Puikiai pavyko! ATSAKYTI
Albe
2020-10-28 17:14
Dariau pagal receptą plakiau kiaušinius gal dar ilgiau.... Na man apskrudo šonai o vidus guminis.. manau jei jau gaminame biskvitą tai plakti kiaišinius reikėtų atskirai... Turbūt labiausiai nevykęs pyragas iš visų keptų. Gerokai per saldus ... Neverta gaišti laiko. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital