Biramisu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Biramisu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g maskarponės sūrio
250 g Savoiardi sausainių („damų pirštelių“)
4 kiaušinio tryniai
200 ml „Guinness“ alaus
150 g cukraus
200 ml juodos kavos
 6 šaukštai nesaldintos kakavos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki baltos masės. Sudėti maskarponės sūrį  ir dar kartą išplakti. Alų užvirinti, supilti kavą ir keletą minučių pavirti (jei norite saldžiau, galima įberti pora šaukštų cukraus). Skystį supilti į plačią lėkštę, kurioje bus mirkomi sausainiai. Pasiruošti  stačiakampio formos, platų, gilų  indą (25x30 cm), kuriame bus ruošiamas desertas. Dviem pirštais imti sausainį, jį laikyti horizontaliai. Sausainio apačią vos 1,5 - 2 sekundėms mirktelti (sausainis turi tik šiek tiek sudrėkti, bet nepersisunkti) ir dėti į pagrindinį indą. Šitaip mirkytais sausainiais iškloti visą indo dugną. Ant sausainių, tepti storą sluoksnį maskarponės kremo ir gausiai apibarstyti kakava. Viską kartoti tol, kol gaunami du sausainių, kremo, kakavos sluoksniai. Desertą uždengti ir padėti 6 valandoms į šaldytuvą sustingti.

 


 

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital