BBQ sumuštiniai

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
BBQ sumuštiniai
Autorius apie receptą: Puikiai tiks patiekti kepsnių sezono metu. Išbandykite mūsų sumuštinių receptą su vištiena patiekta ant traškios šoninės. Puikiai tiks patiekti kepsnių sezono metu. Išbandykite mūsų sumuštinių receptą su vištiena patiekta ant traškios šoninės. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
4 riekės duonos
2 vienetai avokadų
2 vienetai pomidorų
150 mililitrų barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria" su skrudintais česnakais)
140 gramų šoninė
75 gramai marinatas (naudojome "Santa Maria" originalų skystą)
1 pundelis romaninių salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos filė įtrinkite skystu marinatu ir bent valandą palaikykite šaldytuve.
2.
Paruoškite kepsninę taip, kad kaitra būtų didelė ir tiesioginė (apie 250 °C).
3.
Vištieną kepkite kepsninėje uždarę dangtį apie 8 minutes. Tuomet apverskite ir kepkite dar 8 minutes, kol temperatūra matuojant vištienos viduje pasieks 72 °C.
4.
Vištieną išimkite iš kepsninės ir po 5 minučių galite pjaustyti.
5.
Pakepinkite šoninę, kad ji taptų traški, ir naudodami popierinius rankšluosčius sugerkite riebalų perteklių.
6.
Iškeptą vištieną supjaustykite plonais griežinėliais.
7.
Duoną paskrudinkite skrudintuve, keptuvėje be aliejaus ar ant grotelių, kad ji įgautų gražią auksinę spalvą.
8.
Ant duonos dėkite pjaustytų pomidorų, avokadų, romaninių salotų, vištienos, šoninės, BBQ padažo ir taip paruoškite gardžiuosius sumuštinius.
Patarimai:
Vištieną galima kepti ir orkaitėje. Vištienos filė įtrinkite skystu marinatu ir bent valandą palaikykite šaldytuve. Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C. Vištienos filė dėkite į orkaitei skirtą indą ir kepkite apie 20 minučių, kol temperatūra matuojant vištienos viduje pasieks 72 °C. Vištieną išimkite iš orkaitės ir po 5 minučių galite pjaustyti.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital