"Bazlama" turkiškos duonelės pica

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
"Bazlama" turkiškos duonelės pica
"Bazlama" turkiškos duonelės pica
"Bazlama" turkiškos duonelės pica
"Bazlama" turkiškos duonelės pica
"Bazlama" turkiškos duonelės pica
Autorius apie receptą: Pati skaniausia pica kurią esu valgiusi, visa šeima mėgavomės šios picos nuostabiu skoniu. Pagaminama super greitai ir lengvai, mėsos ir kitų ingredientų pasirinkimas pagal Pati skaniausia pica kurią esu valgiusi, visa šeima mėgavomės šios picos nuostabiu skoniu. Pagaminama super greitai ir lengvai, mėsos ir kitų ingredientų pasirinkimas pagal Jūsų norus. (...daugiau) Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų vištienos filė
300 gramų kelmučių
3 vienetai svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek džiovintų petražolių
šiek tiek raugintų agurkų
Tešlai:
400 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų kefyro
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis druskos
Aptepimui:
150 gramų sviesto
1 vienetas pomidorų
4 skiltelės česnako
pagal poreikį petražolių (smulkintų)
pagal poreikį pomidorų padažo
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai miltus sumaišykite su soda ir druska. Tada supilkite kefyrą ir suminkykite tešlą (kad mažiau liptų prie rankų, jas galite sutepti aliejumi).
2.
Paruoštą tešlą maždaug 10 minučių palikite šaldytuve.
3.
Atšalusią tešlą padalinkite į 6 dalis. Jei norite mažesnių duonelių, daliname į daugiau dalių. Kiekvieną dalį iškočiokite į paplotėlį ir pabadykite šakute.
4.
Kepti sausoje įkaitintoje keptuvėje ant mažos ugnies iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrunda.
5.
Aptepimui ištirpiname sviestą. Įspaudžiame česnaką, įberiame petražoles, pipirus, druską ir viską išmaišome.
6.
Vištienos file iškepame keptuvėje su aliejumi. Iškepusią sukapojame, susmulkiname.
7.
Svogūnus smulkiai supjaustome.
8.
Keptuvėje su aliejumi apkepiname svogūnus su grybais, pagardiname druska ir pipirais.
9.
Kad pica nebūtų per sausa, kai norisi to "šlapumo", pasidarome dar vieną užpilą iš vieno smulkinto pomidoro ir pomidorų padažo, Arba galima papildomai pertepti tik pomidorų padažu.
10.
Užpilus tepame ant turkiškos duonelės, dedame vištieną, kepintus grybus su svogūnais, apibarstome džiovintomis petražolėmis.
11.
Dedame į mikrobangų krosnelę arba orkaitę pašildyti, uždedame raugintų agurkėlių. Labai skanu valgyti su kefyru.
AUTORIUS: Viktorija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nijolė
2021-11-04 18:11
Labai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital