Bandelės su varškės įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Bandelės su varškės įdaru
Bandelės su varškės įdaru
Bandelės su varškės įdaru
Bandelės su varškės įdaru
Bandelės su varškės įdaru
Bandelės su varškės įdaru
Bandelės su varškės įdaru
Autorius apie receptą: Bandelės labai minkštos ir šiltos, ir šaltos. Bandelės labai minkštos ir šiltos, ir šaltos. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
480 gramų kvietinių miltų
200 gramų pieno
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
50 gramų sviesto (kambario temperatūros)
20 gramų šlapių mielių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
400 gramų varškės 9%
60 gramų razinų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas citrinos žievelės (tarkuotos)
80 gramų cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
20 mililitrų pieno
Papildomai:
šiek tiek aliejaus (tešlai aptepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai pašildykite pieną iki šiltumo (kad užlašinus ant delno jaustųsi šiluma, bet nedegintų), suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir sudėkite mieles. Permaišykite. Įmuškite kiaušinį. Permaišykite.
2.
Miltus su druska persijokite ir suberkite į paruoštą masę. Permaišykite. Dėkite kambario temperatūros sviestą. Užmaišykite tešlą.
3.
Dubenį ištepkite aliejumi, dėkite tešlą, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje apie 1 val.
4.
Įdarui varškę, kiaušinio trynį, cukrų, razinas, citrinos žievelę sumaišykite.
5.
Tešlą padalinkite į 8 lygias dalis, iš kiekvieno dalies iškočiokite maždaug 13 - 15 cm paplotėlį. Šonus įpjaukite, kad išeitų 3 trikampiai. Į centrą dėkite įdarą. Suformuokite bandeles, kaip parodyta nuotraukose. Sudėkite bandeles į kepimo popieriumi išklotą skardą, palikite tarp jų tarpus.
6.
Trynį sumaišykite su pienu ir aptepkite bandeles. Apibarstykite cukrumi arba sezamo sėklomis.
7.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital