Bandelės su sūriu ir kumpiu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bandelės su sūriu ir kumpiu
Autorius apie receptą: Į kelionę iškepiau šių suktinukų! Skanaus ir gražios dienos. Į kelionę iškepiau šių suktinukų! Skanaus ir gražios dienos. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
120 mililitrų pieno (šilto)
1 vienetas kiaušinių
30 gramų sviesto (ištirpinto, atvėsusio)
20 gramų cukraus
5 gramai sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos (nubraukto)
Įdarui:
200 gramų kumpio (apytikriai)
200 gramų sūrio (apytikriai)
3 šaukštai pomidorų padažo (apytikriai)
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
Pabarstymui:
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį supilti šiltą pieną, berti cukrų ir mieles, išmaišyti ir palikti pastovėti apie 10 minučių.
2.
Sviestą supilti į dubenį su mielėmis, berti druską, įmušti kiaušinį, išmaišyti, tuomet palaipsniui berti miltus ir suminkyti tešlą. Minkyti reikėtų apie 6-7 minutes. Tešla turi būti minkšta ir nelimpanti prie rankų, svarbiausia - neperdėti miltų.
3.
Į dubenį pilti šlakelį aliejaus ir ištepti per visą plotą, tuomet dėti paruoštą tešlą, uždengti, palikti kilti 1.5 valandos.
4.
Pakilusią tešlą iškočioti į stačiakampį, tešlos storis turi būti maždaug 3-4 mm. Sutepti pomidorų padažu, pabarstyti česnako milteliais ir pipirais, paskirstyti susmulkintą kumpį, ant jo užbarstyti tarkuotą sūrį, reikėtų palikti apie 3-4 cm nuo krašto be įdaro. Suvynioti vyniotinį, supjaustyti į 10 vienodų suktinukų.
5.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, uždengti rankšluosčiu ir dar palikti kilti apie 35 minutes.
6.
Aptepimui į dubenį įleisti trynį, pilti pieną ir išplakti. Aptepti bandeles, pabarstyti sezamo sėklomis.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25-30 minučių, kol gražiai apkeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital