Bananiniai mieliniai lietiniai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bananiniai mieliniai lietiniai
Autorius apie receptą: Užsiliko keletas persirpusių bananų. Panaudojau juos lietiniams, kurie gavosi labai gardūs. Užsiliko keletas persirpusių bananų. Panaudojau juos lietiniams, kurie gavosi labai gardūs. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai bananų
400 gramų miltų
300 mililitrų pieno (šilto)
300 mililitrų vandens (šilto)
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai sviesto
1 žiupsnelis rupios druskos
pagal poreikį vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įmušame kiaušinius, dedame sutrintus bananus, pilame pieną, vandenį, beriame druską, vanilę ir išplakame elektriniu plakikliu iki vientisos masės.
2.
Į dubenį beriame miltus sumaišytus su mielėmis ir gautą sausą mišinį gerai išplakame su kiaušinių mase. Tuomet tešlą uždengiame ir paliekame šiltai apie 1 val.
3.
Į pastovėjusę tešlą (ji pakils) supilame tirpintą sviestą, gerai išmaišome.
4.
Blynus kepti lietinių keptuvėje, kurią vieną kartą ištepame sviestu ir gerai įkaitiname. Kepimo kaitra turi būti pakankamai aukšta.
5.
Blynus kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital