Balzaminis steikas su kaprio salotų kapotiniu

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Balzaminis steikas su kaprio salotų kapotiniu
Balzaminis steikas su kaprio salotų kapotiniu
Balzaminis steikas su kaprio salotų kapotiniu
Balzaminis steikas su kaprio salotų kapotiniu
Balzaminis steikas su kaprio salotų kapotiniu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
640 gramų jautienos antrekoto (naudojome „Feel the Beef“)
2 vienetai pomidorų
300 gramų mocarela sūrio
pagal poreikį baziliko
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Marinatui:
3 šaukštai balzaminio acto
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas rudojo cukraus
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paruošiame marinatą-padažą. Indelyje sumaišome visus jo ingredientus.
2.
Marinuojame jautienos antrekotą: mėsą dedame į indą ir pilame pusę marinato. Marinuojame apie 30 min.
3.
Supjaustome pomidorus ir mocarelą kubeliais, sumaišome su smulkintu baziliku, druska ir pipirais.
4.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kambario temperatūros jautieną kepame 8 minutes, kas minutę apversdami. Išėmę mėsą iš keptuvės leidžiame jai pastovėti 5-10 min. Tuomet supjaustome kepsnį juostelėmis.
5.
Lėkštėse dėliojame jautienos juosteles bei paruoštas salotas. Viską apšlakstome likusiu padažu.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital