Baltojo vyno žėlė

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Baltojo vyno žėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 butelis vyno (baltas, sausas (750 ml))
1 skardinė persikų (konservuoti)
1 vienetas obuolių
40 gramų želatinos
2 saujos vyšnių (be kauliukų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Želatina 30 min. mirkyti nedideliame vyno kiekyje. Kol brinksta želatina supjaustome vaisius. Išbrinkusią želatiną kaitiname ant mažos ugnies,kol visiškai ištirps. Supilame likusį vyną ir viską išmaišome. Į formą sudedame vaisius, supilame "želatininį vyną" ir paliekame šaldytuve iki sustings.

P.S. Cukraus nedėjau, nes konservuoti persikai suteikė savotišką saldumą.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital