Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
400 gramų
sausainių
(naudojau "Gaidelis")
1 skardinė
kondensuoto pieno, saldinto
(apie 400 g)
200 gramų
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius susmultinti šiek tiek smulkiau negu tradiciniam tinginiui. Penktadalį sausiainių kiekio aš sutrinu elektriniu trintuvu iki trupinių - taip tinginys sustingsta dar geriau., sausainius, įpilti ištirpintą sviestą ir kondensuotą pieną, išmaišyti visą masę.
2.
Prikaistuvyje ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą.
3.
Jam ištirpus sudėti kondensuotą pieną, gerai išmaišyti, kad masė taptų vientisa. Kaitinti ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kad šiek tiek sutirštėtų.
4.
Šį kondensuoto pieno kremą užpilti ant sausainių ir gerai išmaišyti. Visi sausainiai turi tolygiai pasidengti kremu.
5.
Masę krėsti ant kepimo popieriaus ir rankomis formuoti norimos formos tinginį.