Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių;
300 g morkų;
4 virti kiaušiniai;
700 g konservuotų žirnelių;
700 g marinuotų agurkų;
300 g majonezo;
Druskos ir pipirų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves ir morkas išverdame su lupena, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame ir taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius ir kubeliais pjaustytus agurkėlius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Skanaus :)
As manau kad zmogus pats pasirinkau ka deti I savo gaminama misraine
ATSAKYTI
Rima
2023-03-24 07:07
Rauginti agurkai pjaustomi i raudona misraine,okoncervuoti i balta.
ATSAKYTI
anona
2016-10-09 01:16
Čia dėl visko skonio reikalas. :) GYvenime dar negirdėjau, kad į baltą mišrainę reiktų dėti grietinės ir dešros ar kumpio. :)
ATSAKYTI
augenija
2012-10-19 08:44
tikrai gera misraine.del grietines nesu girdejusi kad deda dirbu vireja ir pirma karta girdziu kad deda grietine i sia misraine. del agurku gal ir gerai bet cia skonio reikalas. beje cia namine o nebalta misraine tai dedasi dar desryte ar kumpelis.
ATSAKYTI
duonius
2011-05-11 19:47
Kokia gi čia balta mišrainė? Tai išdarkytas receptas. Pagal šį receptą tikro baltosios mišrainės skonio negausi. Kas gi deda marinuotus agurkėlius? Turi būti rauginti. Taip pat pipirai visiškai ne į temą, nes baltos mišrainės viena svarbiausių ypatybių - švelnus skonis. Dar reikia dėti grietinės, ji dedama 50/50 (perpuse) su majonezu. Ir svarbu, kad grietinės ir majonezo mišinio būtų pakankamai, kitaip ji bus sausa ir sprangi.
ATSAKYTI