Balandėlių kotletai su padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Balandėlių kotletai su padažu
Balandėlių kotletai su padažu
Balandėlių kotletai su padažu
Autorius apie receptą: Pietų metu valgykloje gan dažnokai užsisakau balandėlių, bet jie praktiškai visada būna labai netvirti. Todėl susikaupiau vieną dieną ir nusprendžiau išbandyti ir likau Pietų metu valgykloje gan dažnokai užsisakau balandėlių, bet jie praktiškai visada būna labai netvirti. Todėl susikaupiau vieną dieną ir nusprendžiau išbandyti ir likau patenkinta rezultatu. Be to, pastebėjau, kad į faršą įmaišius papildomų ingredientų, jie tampa kur kas "lengvesni". O padažiukas gavosi fantastiškai skanus. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų faršo (kiaulienos ir jautienos)
200 gramų kopūstų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas džiūvėsėlių
pagal poreikį druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
240 mililitrų vandens (+ 1 šaukšto sumaišymui)
3 skiltelės česnako
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėti faršą.
2.
Burokine tarka sutarkuoti kopūstą, sudėti į dubenį su faršu. Berti džiūvėsėlius, smulkiai pjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį ir pagardinti druska bei juodaisiais pipirais. Viską gerai išminkyti.
3.
Iš paruoštos masės formuoti norimo dydžio kotletus.
4.
Į keptuvę sudėti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių.
5.
Į kepimo formą sudėti apkeptus kotletus.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 minučių.
7.
Padažui smulkiai supjaustyti česnaką,
8.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, suberti česnaką ir apkepti iki kol pasklis malonus kvapas, tuomet sudėti pomidorų padažą ir kai pradės burbuliuoti, suberti cukrų. Pavirti apie minutę, supilti vandenį ir pavirti iki kol užvirs.
9.
Į dubenį dėti majonezą ir grietinę, pilti šaukštą vandens, sumaišyti ir supilti į keptuvę su padažu. Virti tol, kol padažas sutirštės. Jei reikia, pagardinkite druska.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital