Baklažanų traškučiai

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Baklažanų traškučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 baklažanas
druska (pagal skonį)
paprikos milteliai (pagal skonį)
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Neluptą baklažaną supjausčiau plonais griežinėliais. Griežinėlius sudėjau į lėkštę, apibarsčiau druska ir palikau 30 min. Po pusvalandžio nusausinau griežinėlius (nes druska išskyrė iš baklažano skystį). Griežinėlius dar apibarsčiau paprikos milteliai ir kepiau fritiūrinėje su aliejumi. Valgyti geriau dar šiltus, nes po kiek laiko šie traškučiai suminkštėja. Skanaus.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital