Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
195 gramai | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C) | |
115 gramų | sviesto | |
45 gramai | cukraus pudros | |
2 vienetai | kiaušinių trynių | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | cinamono | |
Sirupui: | ||
170 gramų | medaus | |
100 gramų | rudojo cukraus | |
70 mililitrų | vandens | |
1 vienetas | apelsinų (nutarkuotos žievelės) | |
1 šlakelis | apelsinų sulčių (išspaustų iš 0.5 apelsino) | |
Įdarui: | ||
90 gramų | pistacijų | |
90 gramų | graikinių riešutų | |
55 gramai | rudojo cukraus | |
2 šaukšteliai | cinamono (apytikriai) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Viršui: | ||
2 vienetai | kiaušinių | |
115 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
100 gramų | rudojo cukraus | |
90 gramų | migdolų miltų (arba maltų migdolų) | |
1 vienetas | citrinų (nutarkuotos žievelės) | |
1 šaukštas | kvietinių miltų (naudojome „Bajoriškus“) | |
1 šaukštelis | vanilės |