Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 kilogramai | vištienos petukai (ar vidurinių sparnelių dalių) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
1 šlakelis | aliejaus (jei kepsite ant grotelių) | |
Aptepimui: | ||
85 gramai | sviesto | |
80 mililitrų | aštraus padažo (Sriracha, Tabasco ar pan.) | |
1 šaukštelis | cukraus | |
1 skiltelė | česnako | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | česnako granulės | |
1 žiupsnelis | svogūnų mitelių | |
Padažui: | ||
150 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu | |
120 gramų | grietinės | |
60 gramų | majonezo | |
1 šaukštas | kefyro (ar vandens) | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |