Azijietiški koldūnai su voveraitėmis

AUTORIUS:
Vita Marija Murėnaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Azijietiški koldūnai su voveraitėmis
Azijietiški koldūnai su voveraitėmis
Azijietiški koldūnai su voveraitėmis
Azijietiški koldūnai su voveraitėmis
Azijietiški koldūnai su voveraitėmis
Azijietiški koldūnai su voveraitėmis
Azijietiški koldūnai su voveraitėmis
Azijietiški koldūnai su voveraitėmis
Azijietiški koldūnai su voveraitėmis
Autorius apie receptą: Puikus rudeniškas receptas paįvairinantis Jūsų kasdienį racioną naujais skoniais. Puikus rudeniškas receptas paįvairinantis Jūsų kasdienį racioną naujais skoniais. Vita Marija Murėnaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Įdarui:
1 stiklinė voveraičių (nuvirtų, tinka ir pievagrybiai)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
3 šaukštai žuvies padažo
2 centimetrai imbiero (apytikriai)
1 pundelis žalumynų (krapų, kalendrų, petražolių, mažo)
Tešlai:
240 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų vandens (verdančio)
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek sezamo sėklų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia pasiruoškite koldūnų įdarą, nes reikės palaukti, kol jis atvės. Smulkiai supjaustykite imbierą, česnaką ir svogūną. Morka atskirai sutarkuokite. Smulkiai supjaustykite nuvirtas voveraites, žalumynus.
2.
Įkaitinkite keptuvę aliejumi. Apskrudinkite imbierą, česnaką ir svogūną. Kai viskas gražiai apskrus, sudėkite tarkuotą morką, voveraites, žalumynus ir supilkite žuvies padažą. Pakepkite, pamaišant, kol gražiai apskrus ir atidėkite į šoną, kad koldūnų įdaras visiškai atvėstų.
3.
Tešlai dubenyje sumaišykite miltus su verdančiu vandeniu ir žiupsneliu druskos. Minkykite, kol pasidarys tešlos gumulas, palikite jį 10 min ir vėl grįžkite prie minkymo. Reikia minkyti 5-7 min, kol tešla taps elastinga ir minkšta.
4.
Vėliau kočiokite kuo plonesnį, beveik permatomą tešlos lakštą. Apversta stikline išpjaukite apskritimus. Ant jų dėkite po šaukštelį įdaro, tuomet paėmę koldūną atsargiai perlenkite jį pusiau ir sujunkite galus, kol išeis nuotraukose parodyta forma.
5.
Koldūnus virkite garų puode 20 min. Išvirusius koldūnus galite apibarstyti sezamo sėklomis.
6.
Patiekite su sojos arba saldžiarūgščiu padažu.
AUTORIUS: Vita Marija Murėnaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital