Avižinių miltų vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Avižinių miltų vafliai
Autorius apie receptą: Jei reikia sunaudoti bananus, o bananų duona jau atsibodo, kepkite vaflius. Labai skanūs, minkšti ir sveikatai palankūs vafliai. Jei reikia sunaudoti bananus, o bananų duona jau atsibodo, kepkite vaflius. Labai skanūs, minkšti ir sveikatai palankūs vafliai. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai bananų
120 mililitrų pieno
100 gramų avižinių miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas linų sėmenų (maltų)
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bananus sutriname šakute arba maisto smulkintuvu.
2.
Atskirame dubenyje sumaišome birius ingredientus.
3.
Lengvai išplakame kiaušinį. Pilame pieną, aliejų ir išmaišome.
4.
Sujungiame dvi mases ir užmaišome tešlą vafliams.
5.
Vaflius kepame gerai įkaitintoje vaflinėje iki gražios auksinės spalvos.
6.
Tiekiame su mėgstamais priedais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital