Įdarui nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius, supjaustyti obuolius nedidelėmis skiltelėmis, užbarstyti cinamonu, cukrumi ir išmaišyti.
Tešlai sukapoti kietą ir šaltą sviestą, suberti ant viršaus avižinius dribsnius, miltus, druską, cukrų ir viską greitai ir lengvai pirštų galais sumaišyti.
Ištepti kepimo formą sviestu ir į ją tolygiai sutrupinti vieną ketvirtadalį pasigamintos tešlos.
Tuomet sudėti obuolių įdarą ir ant viršaus užtrupinti likusią dalį tešlos.
Pyragą dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti maždaug 60 minučių.
Galima patiekti dar šiek tiek šiltą ir apibarstytą cukraus pudra.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!