Avižinių dribsnių galetė su braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Avižinių dribsnių galetė su braškėmis
Autorius apie receptą: Galetė yra tradicinis prancūzų virtuvės patiekalas, ruošiamas iš tešlos pagrindo ir įvairių saldžių arba nesaldžių įdarų. O jei paprastai, tai tiesiog paplotėlis su Galetė yra tradicinis prancūzų virtuvės patiekalas, ruošiamas iš tešlos pagrindo ir įvairių saldžių arba nesaldžių įdarų. O jei paprastai, tai tiesiog paplotėlis su įdaru. Ir su tešla, ir su įdaru galima eksperimentuoti. (...daugiau) Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 gramų braškių
50 mililitrų vandens (karšto)
35 gramai avižinių dribsnių
35 gramai viso grūdo kvietinių miltų
1 šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus (arba saldiklio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įdarui braškes sumaišykite su cukrumi (aš naudojau steviją) ir palikite pastovėti.
2.
Miltus sumaišykite su dribsniais ir druska, supilkite aliejų ir vandenį. Sumaišykite ir suformuokite tešlos rutulį. Įvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite pusvalandžiui.
3.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Nuo braškių nupilkite susidariusį vandenį.
4.
Iš tešlos iškočiokite maždaug 15-20 cm apskritimą, dekite į kepimo skardą ir ant viršaus sudekite paruoštas braškes. Nuo kraštų palikite apie 4 cm. Sudėjus braškes, kraštus užlenkite. Apibarstykite cukrumi (stevija).
5.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital