Avižinės košės blynai

AUTORIUS:
Milda Švėgždaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Avižinės košės blynai
Autorius apie receptą: Puikiai tinka tiems, kurie netoleruoja glitimo ir nori kūrybingai panaudoti likusią išvirtą avižinę košę. Puikiai tinka tiems, kurie netoleruoja glitimo ir nori kūrybingai panaudoti likusią išvirtą avižinę košę. Milda Švėgždaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas obuolių
5 šaukštai avižinių dribsnių (košės, virtos piene ir vandenyje santykiu 1/2)
0.5 stiklinės kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 sauja anakardžių riešutų
3 šaukštai kukurūzų miltų
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio ksantino dervos
0.5 šaukštelio malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį saulėgrąžų aliejaus
Patiekiant:
pagal poreikį graikiško jogurto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Riešutus užpilti vandeniu ir mirkyti 2-4 val.
2.
Kiaušinį išplakti su cukrumi ir druska. Supilti kefyrą. Išmaišyti.
3.
Stambia tarka sutarkuoti obuolį suberti į plakinį. Sudėti virtą avižinę košę. Gerai išmaišyti tešlą. Įberti ksantano dervos (rišiklio) ir cinamono. Išmaišyti. Suberti gerai vandenyje išmirkytus anakardžių riešutus. Dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
4.
Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol apskrus.
5.
Patiekti galima su graikiniu jogurtu arba grietine. Skanaus.
AUTORIUS: Milda Švėgždaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital