Avižinė galėta su persikais ir raudonaisiais serbentais

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Avižinė galėta su persikais ir raudonaisiais serbentais
Autorius apie receptą: Vasarai įpusėjus pradedame džiaugtis pirmuoju uogų derliumi! Puiki saldžių persikų ir serbentų rūgštelės draugystės istorija. Vasarai įpusėjus pradedame džiaugtis pirmuoju uogų derliumi! Puiki saldžių persikų ir serbentų rūgštelės draugystės istorija. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai persikų
pagal skonį raudonųjų serbentų
200 gramų avižinių dribsnių
100 gramų sviesto
100 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
3 gramai sodos
Papildomai:
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sumaišyti 70 g cukraus, minkštą sviestą ir kiaušinį. Išeis glotni kreminė masė. Suberti sodą, avižinius dribsnius ir miltus. Viska gerai išmaišyti. Išeis labai tiršta ir lipni tešla.
2.
Aptepti 18 cm skersmens formą sviestu arba aliejumi ir paskirstyti tešlą. Šaukštu išlyginti ir iš kraštų padaryti neaukštus kraštukus, kad sultys nuo uogų neišbėgtų.
3.
Supjaustyti persikus skiltelėmis. Sudėti ant pado. Ant viršaus užberti raudonuosius serbentus ir pabarstyti likusiu cukrumi.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital