Aštrus paprikų pagardas žiemai su persikais - tobulai tinkantis prie mėsytės ar sūrių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aštrus paprikų ir persikų padažas - pagardas žiemai
Autorius apie receptą: Šis pagardas puikiai tinka prie žuvies ir mėsos kepsnių, pelėsinio sūrio. Kadangi pagardas iš tiesų puikus, siūlau produktų kiekius pasididinti. Šis pagardas puikiai tinka prie žuvies ir mėsos kepsnių, pelėsinio sūrio. Kadangi pagardas iš tiesų puikus, siūlau produktų kiekius pasididinti. Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 gramų persikų
250 mililitrų sidro
2 vienetai raudonosios paprikos
100 mililitrų aliejaus
100 gramų cukraus
1 vienetas svogūnų
1 vienetas aitriųjų pipirų (čili)
5 šaukštai obuolių acto
1 vienetas žaliųjų citrinų
40 gramų imbiero
1 šaukštelis garstyčių grūdelių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Papriką ir nuluptus persikus supjaustykite mažais gabalėliais. Nuluptą imbierą, svogūnus ir čili taip pat labai gerai susmulkinkite.
2.
Svogūnus, imbierą ir papriką pakepinkite karštame aliejuje, suberkite cukrų ir dar pavirkite, kol sutirštės. Tada sudėkite persikus, čili ir kitus priedus. Virkite dar 10- 15 min. vis pamaišydami. Karštą padažą supilkite į iškaitintus stiklainius ir tuoj pat uždarykite steriliais dangteliais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Inga
2019-07-13 01:24
Kiek reikia dėti čili, nes tarp ingridientų jo nėra ATSAKYTI
Lina
2019-07-13 17:17
1 čili pipiriuko reikia :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital