Aromatingų ir sultingų kepsnių marinatas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Aromatingų ir sultingų kepsnių marinatas
Autorius apie receptą: Šiandien noriu pasidalinti skaniu ir paprastu marinatu mėsai. Kepsniai iškepa aromatingi, sultingi ir labai skanūs. Šiandien noriu pasidalinti skaniu ir paprastu marinatu mėsai. Kepsniai iškepa aromatingi, sultingi ir labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaulienos sprandinės (supjaustytos kepsniais)
2 vienetai svogūnų (didesnių)
2 skiltelės česnako (didesnių arba 3 mažesnių)
5 šaukštai paprikų ir baklažanų padažo ("Ajvaro")
4 šaukštai alyvuogių aliejaus (apytikriai)
pagal skonį provanso žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kepsnius nuplauti ir gerai nusausinti, tuomet dėti į dubenį.
2.
Svogūnus sutarkuoti stambia burokine tarka, česnakus sutarkuoti smulkia tarka, dėti paprikų ir baklažanų padažą, berti provanso žoleles, įpilti aliejų, berti druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti, supilti ant kepsnių ir gerai įtrinti.
3.
Palikti mėsą pasimarinuoti bent 4 - 5 valandas , o geriausia per naktį.
4.
Prieš kepant kepsnius grilyje, apvalyti marinatą, kad kepant nesudegtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital