Aromatinga ir kreminiška grybų sriuba

AUTORIUS:
Pasiklydusi šakutė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Aromatinga ir kreminiška grybų sriuba
Aromatinga ir kreminiška grybų sriuba
Aromatinga ir kreminiška grybų sriuba
Autorius apie receptą: Ši sriuba nebus trinta, bet dėl poros šaukštų miltų jos skystis tampa kreminiu. Prieš trintas sriubas nieko blogo neturime, bet grybai daug skanesni, kai yra kramtomi, todėl čia Ši sriuba nebus trinta, bet dėl poros šaukštų miltų jos skystis tampa kreminiu. Prieš trintas sriubas nieko blogo neturime, bet grybai daug skanesni, kai yra kramtomi, todėl čia iš jų tyrės nedarėme. Ši sriuba tiks norintiems greitai pasiruošti pietus ar vakarienę, gaminimas užtruks iki 30 minučių. Dar svarbu paminėti, jog reikalingi ingredientai labai dažnai sutinkami kiekvienuose namuose, tereikia pagauti tinkamą akimirką ir sukrauti juos į puodą. (...daugiau) Pasiklydusi šakutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų grybų (tinka pievagrybiai ar maišyti su kitais grybais)
300 mililitrų vištienos sultinio (tinka daržovių, jautienos)
150 mililitrų pieno
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas paprikos miltelių
1 sauja krapų (šviežių)
pagal poreikį sviesto (arba aliejaus, kepimui)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal skonį grietinėlė, 36% riebumo (arba grietinės, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir krapus susmulkinti. Grybus supjaustyti griežinėliais.
2.
Į puodą dėti sviestą, ištirpinti, suberti svogūnus, kepti, kol šie bus beveik permatomi.
3.
Į puodą sudėti grybus, kepti 3 – 4 minutes, tuomet suberti paprikos miltelius, krapus ir išmaišius pakepti dar 1 minutę.
4.
Į puodą pilti sultinį, pieną ir sojos padažą, išmaišyti.
5.
Į puodą berti miltus, gerai išmaišyti ir leisti pavirti apie 10 minučių, kol sriuba sutirštės. Sriubą pagardinti pipirais, jei reikia įberti žiupsnį druskos. Prieš tiekiant tinka pašlakstyti grietinėle.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital