Apkepti pusryčių virtinukai

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Apkepti pusryčių virtinukai
@ Shuttersctock
Autorius apie receptą: Labai puiki savaitgalio pietų idėja, kuri patiks visai šeimai. Virtinukai greitai paruošiami ir tokie gardūs. Labai puiki savaitgalio pietų idėja, kuri patiks visai šeimai. Virtinukai greitai paruošiami ir tokie gardūs. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų varškės (birios, jei naudosit drėgną, reikės kiek daugiau miltų)
1 vienetas kiaušinių
80 gramų kvietinių miltų
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę dėti į dubenį, įberti cukraus, druskos, įmušti kiaušinį ir gerai ištrinti. Berti miltus ir minkyti tešlą. Tešla turi būti minkoma, nelabai limpanti prie rankų, bet minkšta, jei reikia, galima dar įberti miltų.
2.
Tešlą suformuoti į ilgą, nestorą volelį ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Į puodą pilti vandens, užvirti ir sudėti varškėtukus, kai iškils į paviršių, pavirti dar 2 - 3 minutes. Tuomet išgriebti.
4.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti, sudėti varškėtukus ir apkepti iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus. Tinka tiekti su ištirpintu sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu.
AUTORIUS: Viktorija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Raimonda
2021-09-17 18:39
Labai greitai pagaminama ir visai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital