Apkepti lietiniai blynai su grybais ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lietiniai blynai su grybais sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Įdarui:
100 gramų fermentinio sūrio
1 stiklinė grybų (virtų)
2 vienetai svogūnų (nedidelių)
100 gramų šoninė
Tešlai:
400 mililitrų vandens (apytikriai)
2 stiklinės miltų
0.5 stiklinės pieno
0.5 stiklinės aliejaus (+ kepimui)
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio druskos
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį, šoninę ir svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais. Šoninę apkepti su svogūnu, nupilti riebalus ir palikti atvėsti. Grybus susmulkinti ir sumaišyti su sūriu, įmaišyti atvėsusią šoninę su svogūnais.
2.
Miltus sumaišyti su druska, supilti pieną, aliejų, įmušti kiaušinį. Pilti vandenį ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Palikti 15 minučių pastovėti. Kepti sausoje (nelimpančioje) keptuvėje.
3.
Formuoti blynelius: ant vieno šono dėti įdaro ir sulankstyti į stačiakampį, kaip pavaizduota video.
4.
Į vieną lėkštę paberti džiūvėsėlių, kitoje išplakti kiaušinį. Pamirkyti blynelį kiaušinio plakinyje, tada džiūvėsėliuose. Taip padaryti su visai blyneliais.
5.
Apkepti į blynelius iki apskrudimo iš keturių pusių, keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital