Apelsinų želė

AUTORIUS:
Irma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
Apelsinų želė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 apelsinai
5 kiaušinių tryniai
400 ml pieno
100 g cukraus
25 g želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nutarkuokite 1 apelsino žievelę.
Išspauskite apelsinų sultis.
Želatiną užpilkite sultimis.
Sultimis užpilkite želatiną.
Pieną, cukrų ir apelsinų žieveles uždėkite ant ugnies (mažo kaitrumo). Kaitinkite, kol ištirps cukrus, neužvirinkite!
Įmaišykite želatiną ir trynius. Virkite visą laiką maišant apie 10 minučių (tik neužvirinkite, ugnis turi būti nekaitri).
Po to supilkite į formeles ir šaldykite šaldytuve 7-8 valandas.
AUTORIUS: Irma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital