Apelsinų cukatai

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Apelsinų cukatai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 apelsinų
Cukraus, sirupui (santykiu, viena stiklinė cukraus ir viena vandens)
Cukraus pudros, apvoliojimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruoškite cukraus sirupą, lygiomis dalimis cukrų ir vandenį užvirkite. Atvėsinkite.
Apelsinus labai gerai nuplaukite.
Apelsinus perpjaukite per pusę ir supjaustykite vienodo dydžio riekelėmis (maždaug 5 mm).
Skilteles mirkykite cukraus sirupe per naktį ar bent jau 5 - 6 valandas.
Po to apvoliokite griežinėlius cukraus pudroje ir sudėkite į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi.
Džiovinkite orkaitėje 100°C temperatūroje apie 2 valandas.

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital