Apelsininis pyragas

AUTORIUS:
Mingailė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 115)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 115)
Apelsininis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušiniai
150 g margarino VILNIUS kepiniams
120 g cukraus
150 g miltų
 0,5 a.š. kepimo miltelių
1 apelsinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskutame nuo apelsino žievelę su specialiu gremžtuku ir išspaudžiame apelsinų sultis. Atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių. Išmaišome maišytuvu margariną su cukrumi, kiaušinio tryniais, apelsino sultimis ir žievele. Toliau sudedame miltus, kepimo miltelius ir vėl išmaišome. Suplakame baltymus iki putų ir švelniai sumaišome su pagrindine mase. Sudedame tešlą į riebalais išteptą kepimo formą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 40 min. Skanaus.
AUTORIUS: Mingailė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
g
2011-08-13 00:27
Labai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital