Apelsininis pyragas

AUTORIUS:
agne
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Apelsininis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų sviesto,
4 kiaušiniai,
200 gramų cukraus,
1 apelsinas, žievelė, tarkuota,
50 gramų krakmolo,
200 gramų kvietinių miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papuošimui papildomai reiks: 1 apelsinas
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus. Sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišykite nutarkuotą apelsino žievelę ir su krakmolu bei kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sukrėskite tešlą, išlyginkite jos paviršių ir peiliu subadykite iki dugno. Kepkite 175°C temperatūros orkaitėje apie 1 val. Iškeptą pyragą išverskite iš formos ir atvėsinkite. Puoškite plakta pasaldinta grietinėle ir apelsinų skiltelėmis.
AUTORIUS: agne
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital