Apelsininiai pyragaičiai be kiaušinių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Apelsininiai pyragaičiai be kiaušinių
Apelsininiai pyragaičiai be kiaušinių
Apelsininiai pyragaičiai be kiaušinių
Autorius apie receptą: Traški plutelė, nuostabus apelsinų aromatas, sodri auksinė spalva ir pasakiškas skonis... Tai tobulų pyragaičių receptas, kuriuos neįmanoma sugadinti, jie traškūs Traški plutelė, nuostabus apelsinų aromatas, sodri auksinė spalva ir pasakiškas skonis... Tai tobulų pyragaičių receptas, kuriuos neįmanoma sugadinti, jie traškūs išorėje, bet be galo švelnūs savo vidumi, sodraus apelsino skonio, kuris puikiai dera su saldžiu sutirštintu pienu ir pyragaičiai gaunasi tokio saldumo kokio būtent ir reikia, nei per daug nei per mažai. Tešla kažkiek primena tartaletę, tai kažkas tarp tartaletės ir keksiuko. (...daugiau) Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų kvietinių miltų
160 gramų sviesto (+ papildomai aptepimui)
120 gramų cukraus
120 mililitrų apelsinų sulčių
12 vienetų apelsinų (griežinėlių)
50 gramų kondensuoto pieno, saldinto
50 gramų jogurto, natūralaus
2 šaukštai apelsino žievelės (tarkuotos)
1 šaukštelis vanilės esencijos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Apelsino griežinėlius sudedame keksiukų kepimo formos dugne (formą geriausiai prieš tai sutepti sviestu).
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei druska.
3.
Atskirame inde cukrų pirštais sutriname su apelsino žievele iki kol cukrus taps geltonos spalvos.
4.
Į cukrų pilame tirpintą sviestą, apelsinų sultis, dedame jogurtą, kondensuotą pieną bei vanilę. Visumą suplakame iki vientisos masės. Tada beriame miltų mišinį ir viską gerai permaišome.
5.
Tešlą su šaukštu dedame ant apelsino griežinėlių į formą.
6.
Pyragaičius kepame apie 35-40min iki 175laip. įkaitintoje orkaitėje. Iškeptus pilnai atvėsiname ir tik tada traukiame iš formos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital