Antrekotas su pupelėmis

AUTORIUS:
Anatolijus
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Antrekotas su pupelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 jautienos antrekotai (3 cm storio, po 700 g)
1 šaukštelis aštriųjų garstyčių
2 šaukštai aliejaus
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
žiuspnelis druskos
400 konservuotų raudonųjų pupelių
400 g konservuotų žaliųjų pupelių
1 česnako skiltelė
1 šaukštas žalumynų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Peiliu įpjauti riebius mėsos pakraštėlius, kad kepami mėsos gabaliukai nepakeistų formos. Antrekotas aptepti garstyčių, aliejaus ir pipirų mišiniu.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti mėsos griežinėlius ir po 1 minutę kepti iš kiekvienos pusės. Sumažinti ugnį ir dar pakepinti po 15 minučių. Kepamą mėsą retkarčiais apversti.
Mėsą pasūdyti, nukelti nuo viryklės ir palikti 10 minučių.
Pupeles šiek tiek pakaitinti savo sultyse. Česnako skiltelę perpjauti pusiau ir česnakų spaudykle išspausti ant pupelių. Sudėti žalumynų sviestą ir išmaišyti. Pupelių salotas pasūdyti ir tiekti į stalą su mėsa.
AUTORIUS: Anatolijus
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital