Peiliu įpjauti riebius mėsos pakraštėlius, kad kepami mėsos gabaliukai nepakeistų formos. Antrekotas aptepti garstyčių, aliejaus ir pipirų mišiniu.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti mėsos griežinėlius ir po 1 minutę kepti iš kiekvienos pusės. Sumažinti ugnį ir dar pakepinti po 15 minučių. Kepamą mėsą retkarčiais apversti.
Mėsą pasūdyti, nukelti nuo viryklės ir palikti 10 minučių.
Pupeles šiek tiek pakaitinti savo sultyse. Česnako skiltelę perpjauti pusiau ir česnakų spaudykle išspausti ant pupelių. Sudėti žalumynų sviestą ir išmaišyti. Pupelių salotas pasūdyti ir tiekti į stalą su mėsa.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)