Anties krūtinėlė su mangų padažu

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Anties krūtinėlė su mangų padažu
Autorius apie receptą: Meniu saulėtai vasarai. Sultinga antiena su gaiviu mangų padažu - tikra vasaros skonių paletė. Meniu saulėtai vasarai. Sultinga antiena su gaiviu mangų padažu - tikra vasaros skonių paletė. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų antienos krūtinėlės
pagal skonį druskos
pagal skonį čili pipirų drožlių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
1 vienetas mango vaisiaus
1 šaukštas medaus
1 šaukštas ryžių acto
2 šaukštai citrinos sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį aitriųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įpjauname įstrižai ančiukų krūtinėlės filė odelę, pabarstome prieskoniais, marinuojame apie 20- 30 min.
2.
Apkepiname antieną iš abiejų pusių ant įkaitintos sausos keptuvės iki auksinės spalvos.
3.
Padažui mangą nulupame, išimame kaulą ir elektriniu trintuvu sutriname minkštimą su medumi, actu, sultimis, druska ir pipirais iki vientisos masės.
4.
Patiekiame mėsą su paruoštu padažu ir mėgstamu garnyru. Pas mane šiandien garnyrui - virti ryžiai
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital