Antienos kulšelės marinuotos šampane

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Antienos kulšelės marinuotos šampane
Autorius apie receptą: Šiandien kepame antieną prancūziškai. Šiandien kepame antieną prancūziškai. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų antienos kulšelės
200 mililitrų šampano
0.5 vieneto citrinų sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 šaukšto druskos
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
Aptepimui:
2 šaukštai medaus
1 šaukštas balzaminio acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Marinatui viename puode sumaišome šampaną, aliejų, prieskonius, citrinos sultis, įspaudžiame česnaką, išmaišome.
2.
Įtriname marinatu antienos kulšeles, kulšeles paliekame puode su marinatu ir uždengiame maistine plėvele. Nakčiai paliekame šaldytuve.
3.
Prieš kepant, kulšeles įvyniojame į foliją.
4.
Aptepimui sumaišome medų ir actą.
5.
Kepame iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1-1,5 val. Kepimo pabaigoje (likus maždaug 15 min) atidengiame foliją ir aptepame kulšeles medaus ir balzaminio acto mase.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital