Antiena su sūriu plutele ir ananasais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Antiena su sūriu plutele ir ananasais
Autorius apie receptą: Ant stalo karaliauja antiena...Sultinga mėsa su sūrio plutele bei ananasais - puikaus skonio garantas. Ant stalo karaliauja antiena...Sultinga mėsa su sūrio plutele bei ananasais - puikaus skonio garantas. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų antienos krūtinėlės
400 gramų konservuotų ananasų (griežinėlių, apytikriai, 1 skardinės)
100 gramų fermentinio sūrio
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas pomidorų pastos
1 šaukštas majonezo
pagal skonį druskos
0.5 šaukštelio čili pipirų drožlių
pagal skonį apelsininių pipirų
pagal poreikį medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Antienos krūtinėlę pabarstome druska, čili pipirais, apelsinų pipirais, supilame sojos padažą bei skystį nuo konservuotų ananasų. Marinuojame apie 20-30 min.
2.
Antieną apkepame iš abiejų pusių po 3-4 min ant sausos keptuvės vidutinėje kaitroje. Prieš dedant krūtinėlę kepti, rekomenduoju šiek tiek įpjauti jos odelę, kad kepant nesusitrauktų.
3.
Ananasų girežinėlius supjaustome per pusę.
4.
Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su majonezu bei pomidorų pasta.
5.
Sūrio masę dedame ant iškeptos mėsos. Tada uždedame ananaso griežinėlius. Viską truputį pašlakstome medumi.
6.
Kepame apie 15-20 min iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital