Ant žarijų keptas avienos kepsnys

AUTORIUS:
Gina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Ant žarijų keptas avienos kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g avienos
6 v. š. aliejaus
120 ml raudonojo sauso vyno
švieži rozmarinai
švieži raudonėliai
5 lauro lapeliai
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lauro lapelius sumalkite arba sugrūskite. Raudonėlius ir rozmarinus smulkiai sukapokite. Susmulkintus prieskonius bei druską sumaišykite su aliejumi ir vynu. Gautu marinatu įtrinkite norimo dydžio kepsniais supjaustytą avienos kumpį. Palikite mėsą bent 6 val. pasimarinuoti. Kepkite virš įkaitusių žarijų. Patiekite su bulvėmis ir daržovėmis. Skanaus.
AUTORIUS: Gina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital