Autorius apie receptą:
Labai gardus ir puikiai subalansuoto skonio užkandis. Jei norisi sočiau, papildomai galima dėti keptas krevetes ar kitus mėgstamus priedus.
Labai gardus ir puikiai subalansuoto skonio užkandis. Jei norisi sočiau, papildomai galima dėti keptas krevetes ar kitus mėgstamus priedus.
Marija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas
ananasų
(mažesnio)
200 gramų
fermentinio sūrio
200 gramų
krevečių
(apytikriai)
50 gramų
sviesto
2 skiltelės
česnako
pagal skonį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnaką susmulkinti. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepti smulkintą česnaką, kad sviestas įgautų česnako skonį. Tuomet sudėti krevetes ir apkepti iš abiejų pusių.
2.
Ananasą nulupti ir supjaustyti riekelėmis, riekeles perpjauti pusiau, sūrį sutarkuoti per burokinę tarką.
3.
Į dubenį dėti majonezą, tarkuotą sūrį, išmaišyti.
4.
Paruoštą sūrio masę dėti ant ananaso riekelių, ant viršaus uždėti po krevetę.