Ananaso užkandėlė su sūrio užtepėle ir krevetėmis

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ananaso užkandėlė su sūrio užtepėle ir krevetėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gardus ir puikiai subalansuoto skonio užkandis. Jei norisi sočiau, papildomai galima dėti keptas krevetes ar kitus mėgstamus priedus. Labai gardus ir puikiai subalansuoto skonio užkandis. Jei norisi sočiau, papildomai galima dėti keptas krevetes ar kitus mėgstamus priedus. Marija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas ananasų (mažesnio)
200 gramų fermentinio sūrio
200 gramų krevečių (apytikriai)
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnaką susmulkinti. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepti smulkintą česnaką, kad sviestas įgautų česnako skonį. Tuomet sudėti krevetes ir apkepti iš abiejų pusių.
2.
Ananasą nulupti ir supjaustyti riekelėmis, riekeles perpjauti pusiau, sūrį sutarkuoti per burokinę tarką.
3.
Į dubenį dėti majonezą, tarkuotą sūrį, išmaišyti.
4.
Paruoštą sūrio masę dėti ant ananaso riekelių, ant viršaus uždėti po krevetę.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital