Agurkų kąsneliai su avokadu ir krevetėmis

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Agurkų kąsneliai su avokadu ir krevetėmis
Agurkų kąsneliai su avokadu ir krevetėmis
Agurkų kąsneliai su avokadu ir krevetėmis
Agurkų kąsneliai su avokadu ir krevetėmis
Agurkų kąsneliai su avokadu ir krevetėmis
Agurkų kąsneliai su avokadu ir krevetėmis
Autorius apie receptą: Šie kąsneliai yra viena greičiausiai paruošiamų šventinių užkandėlių. Tereikia suraikyti agurką, su prieskoniais sutrinti avokadą ir labai trumpai pakepti krevetes. Šie kąsneliai yra viena greičiausiai paruošiamų šventinių užkandėlių. Tereikia suraikyti agurką, su prieskoniais sutrinti avokadą ir labai trumpai pakepti krevetes. Viskam pakaks vos 15-20 minučių, o ragautojai liks sužavėti tiek šių kąsnelių skonio, tiek išvaizdos. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
12 vienetų krevečių (didesnių, naudojome šaldytas apvirtas)
3/5 vieneto agurkų (ilgavaisio)
1 vienetas avokadų (arba pusantro mažo)
1 šaukštas graikiško jogurto (nebūtina, bet taip dar skaniau)
1/4 vieneto citrinų
2 skiltelės česnako
pagal skonį riešutų ((naudojome “Gėrybių rago” skrudintus anakardžius su pomidorais ir bazilikais)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname 1-2 šaukštus aliejaus, beriame smulkiai sukapotą česnaką ir maišydami pakepiname 15-20 sekundžių. Dedame atitirpintas ir gerai nusausintas krevetes, pabarstome jas trupučiu druskos bei pipirų. Pakepame po 1-2 minutes iš abiejų pusių, jog lengvai apskrustų.
2.
Į elektrinio trintuvo indą dedame avokadą, jogurtą (jei naudojate), įspaudžiame citrinos sultis, beriame žiupsnelį pipirų, šiek tiek druskos. Sutriname. Iki glotnios tekstūros trinti nereikia, šiek tiek gabalėlių tegu lieka.
3.
Agurką supjautome griežinėliais. Ant kiekvieno griežinėlio dedame po šaukštelį avokadų užtepėlės, pabarstome trupučiu smulkintų riešutų ir dedame ir po krevetę. Iškart tiekiame.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital