Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų
300 g margarino
4 tryniai
200 g cukraus
1 stiklinė aguonų
1 stiklinė šviežio medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudėkite sviestą, cukrų ir viską gerai išsukite plaktuvu. Įmuškite po vieną kiaušinį. Miltus suberkite į sviestą, stengdamiesi kuo mažiau maišyti. Įmaišius miltus minkykite tešlą 2-3 kartus, kad suliptų į vieną gabalą. Atšaldykite šaldytuve. Išėmę iškočiokite plonas juosteles, kuriais įvairiai formuodami ir pripildydami aguonomis bei apšlakstydami medumi, suformuosite sausainiukus. Kepkite 200 C apie 20-30 min.